Velkommen til registrering for bilder fra 

VALDRES SOMMERBALLETT

  

 
Valdres Sommerballett
 

Fotograf fra Nikoline Foto vil være til stede for å ta bilder av elevene for Den Norske ballettskole & Akademi under Valdres Sommerballett den 22, 23, 27, 28, 29 og 30. juni.

Det vil bli tatt bilder fra trening, sceneprøver og forestillinger. 

Ønsker du å bli kontaktet for å kunne se og kjøpe bilder fra Valdres Sommerballett vær vennlig og registrer deg her.  

 

Generelt om registrering og kjøp av bilder fra Nikoline Foto

  • Klikk på bilde eller lenke for å komme til side hvor du registrerer din kontaktinformasjon. Trykk på "ADD TO CART" og så "CHECK OUT". Fyll deretter inn informasjon i alle felt, trykk "SELECT SHIPPING" og avslutt med "PLACE ORDER"
  • Informasjonen du registrerer benyttes til å kontakte deg og gi deg tilgang til korrekt bildegalleri.
  • Etter at arrangementet er gjennomført redigeres bildene og lastes opp til et lukket bildegalleri.
  • Du får en epost med lenke og passord til bildegalleriet hvor du kan kjøpe høyoppløselige bilder. Husk å se i spam mailen din dersom du ikke mottar e-posten fra [email protected] i din vanlige innboks i rimelig tid etter at registrering er gjennomført.
  • Nikoline Foto selger bildene med en "non-profit" lisens som gir adgang til å bruke kjøpte bilder til private / ikke kommersielle forhold.
  • Nikoline Foto har alltid copyright på alle bilder. Publiseres bildene i trykte media, på internett eller deles i sosiale medier skal det alltid opplyses om at Nikoline Foto er fotograf og lenkes til kontoer tilhørende Nikoline Foto. 
  • Registreringen koster 5 EURO og dekker administrasjonskostnader til Nikoline Foto. Du får en verdikupong på 5 EURO til bruk ved et fremtidig kjøp av bilder fra Nikoline Foto. Registreringen medfører ingen kjøpsforpliktelse.